Komkommersoep

Komkommersoep

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 5 dagen
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 34kcal

Ingrediënten

  • 0,5 stuk komkommer
  • 1 stuk sjalot
  • 150 ml water
  • 2 g bouillon (gebruik bouillonpoeder of een bouillonblokje)
  • 0,2 el olie
  • peper

Instructies

  • Snijd de sjalot en komkommer in grove stukken.
  • Stoof de sjalot en komkommer aan in olie zonder te kleuren. Overgiet met water, bouillon en laat 10 minuten koken.
  • Mix de soep en kruid met peper, zout.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in een kookpot of in de microgolfoven.
Serveren: Serveer met crackers, toast of boterham.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 34kcal | koolhydraten: 6g | eiwitten: 1g | vetten: 1g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 20mg | vezels: 2g | waarvan suiker: 4g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.