Kokosballetjes

Kokosballetjes

Voorbereidingstijd: 0 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 4 dagen
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 155kcal

Ingrediënten

  • 0,5 el aardappelzetmeel
  • 5 ml melk
  • 10 g kokosrasp
  • 2 g honing
  • 12,5 g pure chocolade

Instructies

  • Meng de melk met het aardappelzetmeel. Voeg de kokosrasp en honing aan dit mengsel toe.
  • Rol balletjes en laat 15 tot 30 minuten opstijven in de diepvries.
  • Smelt de chocolade als de balletjes opgesteven zijn. Je kan de chocolade au bain-marie of in de microgolfoven smelten.
  • Rol de balletjes in de chocolade. Laat hard worden in de koelkast. Smakelijk!
Variatiemogelijkheden: Je kan dit ook met melk- of witte chocolade maken.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Gebruik een plantaardig alternatief voor melk en vegan chocolade. Vervang de honing door agavesiroop.
Bewaren: Bewaar dit gerecht in de koelkast.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 155kcal | koolhydraten: 17g | eiwitten: 2g | vetten: 9g | waarvan verzadigde vetzuren: 8g | natrium: 17mg | vezels: 2g | waarvan suiker: 11g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen

Op zoek naar meer receptinspiratie?

Klik hier

Tags: No tags

Comments are closed.