Knolseldersoep –

Knolseldersoep

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Bewaartijd: 4 dagen
Totale tijd: 45 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 72kcal

Ingrediënten

  • 100 g knolselder
  • 0,1 stuk ui
  • 0,2 stuk look
  • 2 g bouillon (gebruik bouillonpoeder of een bouillonblokje)
  • 0,2 el margarine
  • 150 ml water
  • peper, zout

Instructies

  • Snijd de ui en de knolselder in grove stukken. Pers de look fijn. Stoof de ui, knolselder en look aan in margarine.
  • Voeg water en de bouillonblokjes toe. Kruid met peper en zout. Laat de groenten ongeveer 30 minuten koken tot ze gaar zijn.
  • Mix de soep en kruid bij indien nodig.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of de oven.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 72kcal | koolhydraten: 12g | eiwitten: 2g | vetten: 2g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 141mg | vezels: 2g | waarvan suiker: 3g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *