Kaneelbroodjes

Kaneelbroodjes

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 25 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 398kcal

Ingrediënten

  • 0,25 vel bladerdeeg
  • 10 g rozijnen
  • 0,5 stuk appel
  • 10 g suiker
  • kaneel

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Schil de appel en snijd in fijne blokjes.
  • Rol het bladerdeeg uit. Bestrooi met kaneel, suiker, rozijnen en appel.
  • Rol op tot een worst en snijd in dikke plakken. Leg de plakken op een bakplaat.
  • Bak de kaneelbroodjes 10 tot 15 minuten tot ze goudbruin zijn.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Koop vegan bladerdeeg (bv.: bij AH)
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Je kan dit opwarmen in de oven.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 398kcal | koolhydraten: 48g | eiwitten: 4g | vetten: 22g | waarvan verzadigde vetzuren: 6g | natrium: 145mg | vezels: 2g | waarvan suiker: 14g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.