
Porties: 1 persoon
calorieën: 549kcal
Ingrediënten
- 0,5 stuk ui
- 100 g wortel
- 100 g spinazie
- 200 g aardappelen
- 125 g kippenworst
- 1 scheut melk
- 1 el margarine
- peper, zout, nootmuskaat
Instructies
- Schil de aardappelen en de wortel en snijd in gelijke stukken. Kook deze gaar.
- Snijd de ui in fijne blokjes. Stoof de ui glazig en voeg nadien de spinazie toe.
- Pureer de aardappelen en de wortel met melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de ui en spinazie toe.
- Bak de worst in margarine.
Vegetarisch: Gebruik vegetarische worst.
Bewaren: Bewaren in de koelkast.
Opwarmen: Opwarmen in de microgolfoven.
Serveren: Serveer warm.
Invriezen: Dit gerecht kan je invriezen.
Nutrition
energie: 549kcal | koolhydraten: 54g | eiwitten: 28g | vetten: 27g | waarvan verzadigde vetzuren: 6g | natrium: 1553mg | vezels: 10g | waarvan suiker: 10g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek