
Porties: 1 personen
calorieën: 361kcal
Ingrediënten
- 45 g havervlokken
- 150 ml melk
- 125 g frambozen diepvries
- 10 g chocolade
Instructies
- Rasp de chocolade fijn en houd deze apart. Meng de havermout met melk en diepvries frambozen.
- Verdeel in potjes en warm op in de ochtend. Voeg na opwarmen de chocoalderasp toe. Je kan dit ook koud opeten.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Gebruik een plantaardig alternatief voor melk en koop vegan chocolade.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of in een kookpot.
Serveren: Serveer warm of koud.
Nutrition
energie: 361kcal | koolhydraten: 59g | eiwitten: 13g | vetten: 10g | waarvan verzadigde vetzuren: 4g | natrium: 76mg | vezels: 13g | waarvan suiker: 19g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek