Havermoutpap

Havermoutpap

Voorbereidingstijd: 0 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 361kcal

Ingrediënten

  • 45 g havervlokken
  • 150 ml melk
  • 125 g frambozen diepvries
  • 10 g chocolade

Instructies

  • Rasp de chocolade fijn en houd deze apart. Meng de havermout met melk en diepvries frambozen.
  • Verdeel in potjes en warm op in de ochtend. Voeg na opwarmen de chocoalderasp toe. Je kan dit ook koud opeten.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Gebruik een plantaardig alternatief voor melk en koop vegan chocolade.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of in een kookpot.
Serveren: Serveer warm of koud.

Nutrition

energie: 361kcal | koolhydraten: 59g | eiwitten: 13g | vetten: 10g | waarvan verzadigde vetzuren: 4g | natrium: 76mg | vezels: 13g | waarvan suiker: 19g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.