
Porties: 1 personen
calorieën: 215kcal
Ingrediënten
- 0,5 stuk appel
- 30 g havervlokken
- 10 g rozijnen
- 10 g boter
Instructies
- Verwarm de oven op 180°C. Haal de boter uit de koelkast en laat deze op kamertemperatuur komen.
- Schil de appel en snijd in blokjes.
- Doe de appel, boter en de helft van de havermout in een blender en mix tot een grove massa.
- Voeg de andere helft van de havermout en de rozijnen toe aan het mengsel.
- Vorm balletjes en duw deze plat op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak voor 15 minuten.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Gebruik een plantaardig alternatief voor boter.
Bewaren: Bewaar in een afgesloten bewaardoos.
Nutrition
energie: 215kcal | koolhydraten: 28g | eiwitten: 4g | vetten: 10g | waarvan verzadigde vetzuren: 5g | natrium: 76mg | vezels: 4g | waarvan suiker: 1g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek