Haver pancakes

Haver pancakes

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 25 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 196kcal

Ingrediënten

  • 0,5 stuk eieren
  • 0,5 stuk banaan
  • 15 g havervlokken
  • 15 ml melk
  • 0,5 el margarine

Instructies

  • Schil de banaan en snijd in stukken.
  • Mix de banaan, ei, havervlokken en de melk in de blender tot een gladde massa.
  • Verhit de margarine in de pan. Gebruikt eventueel een ronde serveerring om mooie ronde pancakes te krijgen.
  • Voeg het deeg toe aan de pan (en serveerring) en laat goudbruin bakken. Draai de pancake om en bak ook de andere kant goudbruin.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Vervang de melk door een vegan alternatief en laat het ei weg.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of pan.
Serveren: Serveer warm of koud met yoghurt en vers fruit.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 196kcal | koolhydraten: 26g | eiwitten: 6g | vetten: 8g | waarvan verzadigde vetzuren: 2g | natrium: 91mg | vezels: 3g | waarvan suiker: 9g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *