
Porties: 1 personen
calorieën: 492kcal
Ingrediënten
- 100 g bloemkool
- 1 stuk eieren
- 50 g havervlokken
- 25 g geraspte kaas
- 15 ml melk
- 50 g bacon
- 5 g boter
- peper zout
Instructies
- Doe de havervlokken in een blender en mix ze tot meel. Doe de bloemkool in een blender en mix ze fijn.
- Bak de bacon aan in een pan. Smelt de boter in de microgolfoven.
- Meng het havermeel, de bloemkool, het ei, de geraspte kaas, melk, gesmolten boter en bacon. Kruid met peper en zout.
- Verhit een wafelijzer en bak de wafels.
Variatiemogelijkheden: Heb je geen wafelijzer? Maak er dan pannenkoeken van.
Vegetarisch: Vervang de bacon door een vegetarisch alternatief of laat die weg.
Vegan: Vervang de bacon, het ei, de geraspte kaas, melk en boter door een vegan alternatief.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in het wafelijzer, microgolfoven, pan of oven.
Serveren: Serveer eventueel met een salade.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.
Nutrition
energie: 492kcal | koolhydraten: 41g | eiwitten: 32g | vetten: 23g | waarvan verzadigde vetzuren: 10g | natrium: 281mg | vezels: 8g | waarvan suiker: 3g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Op zoek naar meer receptinspiratie?
Klik hier
Add a Comment