In 1-2-3 fit de werkweek door

Gezond eten en bewegen dat mag vooral niet moeilijk zijn en niet veel tijd kosten. Er zijn zoveel leuke dingen te doen in het leven dat wij je graag hapklare informatie geven. Zo heb jij veel meer tijd voor je kinderen, familie, vrienden en het belangrijkste voor jezelf.

De video’s die je krijgt zijn uit ons online programma BIBI fit in 1-2-3. Je krijgt meteen een inkijk hoe het eraan toegaat. Uiteraard is de informatie die je in BIBI fit ontvangt nog uitgebreider en geven we hier een voorsmaakje. 

Geef hieronder je naam en mailadres in om je gratis workout en meal prep video te ontvangen. 

Volg een online workout

Doe samen met Katrien een workout van 30 minuten. Geen moeilijke of te zware oefeningen, gewoon stap voor stap met Katrien als jouw coach in je eigen living. En als bonus krijg je ook nog een video over hoe jij je buikspieren moet opspannen. 

De video’s die je krijgt zijn uit ons online programma BIBI fit in 1-2-3. Je krijgt meteen een inkijk hoe het eraan toegaat.

personal trainer Antwerpen

Download onze gratis gids

Trek jij wel eens de snoepkast open zonder dat je eigenlijk honger hebt? 

Hé, dat is helemaal oké. En zullen we je nog wat meer vertellen? Je bent niet alleen! Iedereen heeft wel eens last van emo-eten. Daarom speciaal voor jou deze gids. We vertellen je wat emo-eten is, waar het vandaan komt en hoe je ermee aan de slag kan.