Gratis online workshop: energie booster

Is jouw batterij leeg?

Heb jij een druk leven en vind je hierin moeilijk een balans? Hol jij van hier naar daar en maak je te weinig tijd voor jezelf? Zorg je goed voor anderen maar slecht voor jezelf? Vind je gezonde voeding en beweging belangrijk maar kom je hier niet aan toe?

Antwoordde jij op vorige vragen met ja? Dan is onze gratis workshop iets voor jou.

_MG_2822

We laden ze samen terug op!

Ontdek de BIBI energie. Wij gaan je leren hoe je met een druk leven toch goed voor jezelf kan zorgen. En nee daarmee bedoelen we niet in bad gaan zitten met een bruisbal. Tijdens de workshop vertellen we hoe je de de vicieuze cirkel kan doorbreken en leren we hoe je een balans vindt in zelfzorg, voeding en beweging. 

Dit gaan we je leren in 1 uur

Zelfzorg

Zelfzorg vormt de basis. Slaap je slecht? Heb je veel stress? Dan is het heel moeilijk om gezond te eten en/of voldoende te bewegen. We vertellen je hoe je heel makkelijk voor jezelf kan zorgen en welke kleine stap je kan zetten naar meer zelfzorg. 

Beweging

Voldoende bewegen is belangrijk voor een goede gezondheid. Daarnaast maakt het je gelukkig. Wij vertellen je waarom het misschien nu nog niet lukt om regelmatig te bewegen en hoe je dit in de toekomst wel kan toepassen in je leven.

Voeding

Voeding, je hebt er misschien een haat-liefde relatie mee. Dit komt misschien doordat je gewoon nog geen goede balans gevonden hebt. Wij vertellen je hoe je die balans wel kan vinden en welke eerste stap richting balans je kan zetten. 

Wij hebben er zin in! Jij ook?