
Porties: 1 personen
calorieën: 304kcal
Ingrediënten
- 30 g havervlokken
- 0,5 el pindakaas
- 2 stuks speculaas
- 10 g cacaonibs
- 0,5 el honing
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Meng de havervlokken met pindakaas en honing. Kneed dit goed los met je handen zodat de pindakaas goed verspreid is over de havervlokken.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en plaats de havervlokken 15 minuten in de oven tot deze goudbruin is.
- Verkruimel de speculaas.
- Haal de goudbruine havervlokken uit de oven. Laat ze afkoelen.
- Meng de havervlokken met de speculaas crumble en cacaonibs.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Vervang de honing door agavesiroop.
Bewaren: Bewaar de granola in een goed afsluitbare pot.
Serveren: Serveer met yoghurt en fruit.
Nutrition
energie: 304kcal | koolhydraten: 39g | eiwitten: 9g | vetten: 13g | waarvan verzadigde vetzuren: 5g | natrium: 118mg | vezels: 5g | waarvan suiker: 8g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek