Granola met pindakaas, chocolade en speculaas –

Granola met pindakaas, chocolade en speculaas

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 30 dagen
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 304kcal

Ingrediënten

  • 30 g havervlokken
  • 0,5 el pindakaas
  • 2 stuks speculaas
  • 10 g cacaonibs
  • 0,5 el honing

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Meng de havervlokken met pindakaas en honing. Kneed dit goed los met je handen zodat de pindakaas goed verspreid is over de havervlokken.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier en plaats de havervlokken 15 minuten in de oven tot deze goudbruin is.
  • Verkruimel de speculaas.
  • Haal de goudbruine havervlokken uit de oven. Laat ze afkoelen.
  • Meng de havervlokken met de speculaas crumble en cacaonibs.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Vervang de honing door agavesiroop.
Bewaren: Bewaar de granola in een goed afsluitbare pot.
Serveren: Serveer met yoghurt en fruit.

Nutrition

energie: 304kcal | koolhydraten: 39g | eiwitten: 9g | vetten: 13g | waarvan verzadigde vetzuren: 5g | natrium: 118mg | vezels: 5g | waarvan suiker: 8g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *