Gevulde zoete aardappel.

Gevulde zoetaardappel

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 25 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 35 minuten
Porties: 1 persoon
calorieën: 433kcal

Ingrediënten

  • 200 g zoete aardappel
  • 50 g erwten
  • 15 g rozijnen
  • 40 g zachte geitenkaas
  • 100 g tonijn in eigen nat
  • 1 eetlepel olijfolie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C. Was de zoete aardappel. Wrijf in met olie en plaats voor 20 minuten in de oven.
  • Kook de erwtjes gaar en spoel af onder ijskoud water zodat ze hun groene kleur behouden.
  • Meng de erwtjes met de geitenkaas, tonijn en rozijnen.
  • Haal de aardappel eruit en snijd deze open. Vul deze met tonijn, erwtjes, geitenkaas en rozijnen. Bak 15 minuten gaar in de oven.
Vegetarisch: Vervang de tonijn door cashewnoten.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de oven op 180 °C.
Serveren: Serveer warm.

Nutrition

energie: 433kcal | koolhydraten: 55g | eiwitten: 31g | vetten: 11g | waarvan verzadigde vetzuren: 6g | natrium: 509mg | vezels: 8g | waarvan suiker: 10g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.