Geroosterde gnocchi

Geroosterde gnocchi

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 590kcal

Ingrediënten

  • 200 g gnocchi
  • 150 g geroosterde paprika in bokaal
  • 0,5 stuk sjalot
  • 0,5 stuk aubergine
  • 1 teentje look
  • 65 ml room
  • 20 g geraspte kaas
  • 1 el margarine
  • basilicum

Instructies

  • Verwarm de oven op 180°C.
  • Snipper de ui en look. Snijd de aubergine in blokjes.
  • Verhit margarine in een pan en bak de look, ui en aubergine. Kruid met peper en zout. Voeg na 5 minuten de gnocchi toe en laat deze mee bruin kleuren.
  • Mix de geroosterde paprika met basilicum en room in de blender. Meng de saus onder de gnocchi met aubergine. Strooi hierover de geraspte kaas en zet 10 minuten in de oven.
Vegetarisch: Dit gerecht is vegetarisch.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de oven of microgolfoven.
Serveren: Serveer warm.

Nutrition

energie: 590kcal | koolhydraten: 95g | eiwitten: 17g | vetten: 17g | waarvan verzadigde vetzuren: 7g | natrium: 881mg | vezels: 11g | waarvan suiker: 18g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.