
Porties: 1 personen
calorieën: 83kcal
Ingrediënten
- 1 stuk gele paprika's
- 0,2 stuk ui
- 0,5 stengel bleekselder
- 0,2 stuk preiwit
- 0,2 blokje bouillon
- 0,5 el ricotta
- 0,5 el margarine
- peper, zout, tijm, laurier
Instructies
- Snijd de ui, prei, selder en paprika’s in grove stukken en stoof aan in margarine.
- Voeg water toe, maar zorg ervoor dat de groenten net niet volledig onder water staan. Verkruimel de bouillonblokjes over de groenten.
- Kruid af met peper, zout. Voeg tijm en laurier toe.
- Laat de groenten ongeveer 30 minuten koken tot ze gaar zijn.
- Haal de tijm en laurier eruit. Voeg de ricotta toe.
- Mix de soep. Kruid bij indien nodig.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven.
Serveren: Serveer warm.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.
Nutrition
energie: 83kcal | koolhydraten: 6g | eiwitten: 2g | vetten: 6g | waarvan verzadigde vetzuren: 2g | natrium: 270mg | vezels: 1g | waarvan suiker: 4g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek