
Porties: 1 personen
calorieën: 404kcal
Ingrediënten
- 0,5 stuk tomaat
- 0,25 stuk watermeloen
- 0,25 stuk rode paprika
- 0,25 stuk ui
- 0,25 teentje look
- 0,25 stuk chilipeper
- 0,5 el tomatenconcentraat
- 0,5 snede wit brood
- 0,5 el natuurazijn
- 125 ml water
- 1 el olie
- tijm, oregano, peper, zout
- 3 snede volkoren brood
Instructies
- Snijd de ui, look tomaat, paprika, chilipeper en watermeloen in grove stukken en doe ze allemaal in een mengschaal.
- Voeg water, tomatenpuree, olie en azijn toe aan de groenten.
- Snijd de korsten van het brood. Gooi deze weg. Snijd het brood in stukken en voeg ze toe aan de groenten.
- Dek alles af en zet een uurtje in de koelkast.
- Mix alle groenten tot een fijne soep. Werk af met tijm en oregano.
- Serveer met brood.
Variatiemogelijkheden: Je kan het brood ook toasten.
Vegetarisch: Dit gerecht is vegetarisch.
Vegan: Dit gerecht is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Serveren: Serveer koud met brood.
Nutrition
energie: 404kcal | koolhydraten: 57g | eiwitten: 15g | vetten: 14g | waarvan verzadigde vetzuren: 2g | natrium: 488mg | vezels: 8g | waarvan suiker: 15g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek