Tussen je carrière, gezin, huishouden en drukbezette weekends tijd maken voor een gezonde levensstijl
Wil je sporten, maar is een overvolle fitness niks voor jou?
Droom je ervan om evenwichtige, 
snelle gerechten op tafel te toveren, maar vind je geen energie?

BIBI is dé personal trainer en diëtiste voor drukbezette vrouwen in Antwerpen. Samen tillen we je voeding- en sportplanning naar een hoger niveau, precies op het ritme van jouw agenda.    

Geen tijd om te koken of te sporten?

Gezonde voeding en beweging vormen de basis van een gezonde levensstijl. 

Toch is het als drukbezette vrouw niet evident om alle bordjes in de lucht te houden! 

Drukke dagen op je werk, weekendjes buiten de deur, tafelen en aperitieven met vrienden, … Je rol als partner, mama, vriendin kan best pittig zijn. Zowel je agenda als je hoofd lopen soms over (om nog maar te zwijgen van die uitpuilende wasmand!).  

Herkenbaar? 

Tijd om weer helemaal te stralen als vrouw!

BIBI got you covered! Als personal trainer en diëtiste in Antwerpen helpen we je:

stoppen met dieten met BIBI

Waarom voor BIBI kiezen?

Community

Word onderdeel van een gezellige groep vrouwen die het zelfde doorgaan als jij.

Totaalpakket

We coachen het totaalplaatje: Voeding, beweging, slaap, stress, timemanagement,...

Levensstijl

Geen schema voor voeding of workouts maar stap voor stap richting een leven in balans.

Fiscaal aftrekbaar

Als ondernemer kan je onze coaching onder burn-out preventie inbrengen.

Goed in je vel

Focus weg van de weegschaal maar écht op jouw gezondheid en feel-good.

Motivatie

Je wekelijkse afspraak, de andere dames en de coaches maken komaf met jouw uitstelgedrag.

Ons aanbod

Bij BIBI start je altijd met een opstartpakket. Dankzij ons opstartpakket ben jij gelanceerd binnen BIBI om te bouwen naar jouw ideale gebalanceerde leven. In een opstart van 3 weken leer jij je lichaam kennen op vlak van voeding en beweging. Op basis van dit pakket kan jij kiezen hoe je verder wil. 

Groepstraining

Nu je een stevige basis hebt gelegd tijdens de opstart, kan je ervoor kiezen om in groep te sporten. Elke week 1,2 of vaker komen sporten? Dat kan dankzij small group training.

Trainen met een schema

Liever trainen op basis van een trainingsschema op jouw maat? Dat kan in combinatie met wekelijkse trainingen in groep waarbij je onder coachend oog van de trainer je eigen progressie opvolgt.

Marijne

Personal training

Je gaat one-on-one verder. Dit wil zeggen een wekelijkse sessie met je personal trainer en een maandelijkse sessie met je diëtiste

Food

Je krijgt toegang tot een database aan expertise rond voeding, slaap, stress, zelfzorg. We noemen dit ook wel onze BIBI flix. Op je eigen tempo de nodige kennis vergaren over voeding? Dat is mogelijk binnen elke BIBI formule. 

Woon je niet in Antwerpen maar wil je toch deel uitmaken van onze BIBI vibe tribe? Dat kan (coming soon)

Deze vrouwen gingen je al voor...

“Ik sport nu 5 maanden twee keer per week bij BIBI. Katrien is in 1 woord ongelofelijk. Ik heb al enkele personal trainers gehad, maar bij Katrien voel je haar professionalisme. 

Ook Hellen is steeds met een glimlach van de partij. Je voelt dat je ergens thuis komt bij een hecht team die je willen ondersteunen om de vrouw te worden die je wil zijn. 

Eline Massin

“Bibi leerde ons als ondernemer op de rem te staan en voelde aan wanneer er gas gegeven kon worden. Het is ons wekelijks me-time moment waarbij we werken aan ons lichaam en de mealplanning maken voor de komende week.”

Yana & Nadia

Sporten en voor jezelf zorgen is zoveel leuker bij Bibi! Hellen en Katrien hebben een grote passie voor hun vak en een groot hart voor hun klanten:  ze nemen de tijd om je echt te leren kennen, ze houden rekening met wat er bij je speelt op fysiek, mentaal, professioneel en familiaal vlak. 
 
Ik startte met sporten bij BIBI om een oude schouderblessure te verzorgen. Na al die maanden beschouw ik het nog steeds als één van de beste investeringen die ik gemaakt heb voor mijn fysieke en mentale welzijn. 
 

Eva

Wie zijn Hellen & Katrien?

Hi, ik ben Hellen, jouw diëtiste. 

Lekker eten in combinatie met genieten is het uitgangspunt. Ik merkte snel dat het “lekkere” vaak wegvalt zodra het over “gezond” gaat, daarom besloot ik naast mijn diploma van diëtist, een opleiding tot kok te volgen.

Door het begeleiden van vrouwen viel er mij iets op. Namelijk tijd, iedereen wil graag elke dag gezond eten maar door tijdsgebrek is dit niet altijd mogelijk. Bovendien is er ook niet altijd de goesting. Na een lange dag werken, in de file staan, in de regen fietsen,… heb je gewoon niet altijd de fut om ook nog eens gezond te koken. 

Daarom specialiseerde ik mij in meal preppen (= op één moment meerdere maaltijden bereiden die je op een later tijdstip kan opeten). Zo krijg je meer vrije tijd die je kan besteden aan je kinderen, partner, hobby… minder stress en meer plezier gegarandeerd.

Hi, ik ben Katrien, jouw personal trainer

Na een jaar studeren in Argentinië en vele kilo’s extra, voelde ik me niet meer goed in mijn vel.

Ik ging extreem sporten, volgde voedingsschema’s en telde calorieën. Mijn buikspieren waren zichtbaar, maar was ik nu zoveel gelukkiger?

ABSOLUUT NIET! Het werd mijn doel om vrouwen te begeleiden naar geluk en niet langer naar een bepaald lichaam of schoonheidsideaal.

Na mijn master orthopedagogiek specialiseerde mij als personal trainer en werd een krak in coachen van vrouwen naar een fysiek, maar vooral mentaal sterkere versie van zichzelf.

Personal training en voedingsadvies Antwerpen

FAQ

Bij BIBI kom je niet gewoon sporten. We coachen je op alle vlakken van je leven (voeding, beweging, slaap, stressmanagement, tijd indelen, gezondere keuzes maken,… ) Deze coaching zit mee in de prijs en wordt elke week persoonlijk aangepast aan jouw noden! Groepstraining start al vanaf 159 euro per maand en personal training vanaf 399 euro per maand.

Wij bieden een totaalconcept aan waarin je personal, habit en food training krijgt. Dit is volledig afgesteld op jouw noden, het is een uniek traject op maat. Dus je krijgt enkel die informatie die jij nodig hebt. Deze coaching zit mee in de prijs en wordt elke week persoonlijk aangepast aan jouw noden! 

Natuurlijk. Jullie eerste maand doen jullie wel individueel omdat het daar echt draait om jouw houding (een persoonlijk assessement) en jouw relatie met voeding.

We geloven erin dat je lichaam en je mindset tijd nodig hebben om zich aan te passen aan nieuwe gewoontes. We gaan dus samen een engagement aan voor langere tijd! Je start altijd voor 4 maanden (je kan wel van abonnement wisselen in die tijd). Daarna is het maandelijks opzegbaar.

Tijdens Personal training sport je one-on-one met jouw coach. Er gaat extra aandacht naar blessure, speciale voorkeuren, noden die je hebt,… Bij Small Group Training train je in kleine groepjes van maximum 6 personen. Er wordt gecoacht op uitvoering maar minder op individuele doelstelling.

We merken vaak dat klanten wel wat oefeningen kennen, maar niet zeker zijn over de uitvoering. Tijdens personal training gaan we écht kijken hoe jouw lichaam beweegt. We doen een volledige assessement van je bewegingspatroon en gaan kijken welke spieren we gaan mobiliseren en welke we net sterker moeten maken zodat jij zonder pijn kan bewegen en gezond oud kan worden.

Al onze trainers hebben een specialisatie in pré- en post natale begeleiding. Wij helpen je dus heel graag verder voor, tijdens en na je zwangerschap.  

Uiteraard! Voor ondernemers is dit traject een vorm van burn-out preventie. Bovendien werken we ook aan jouw ergonomische werkhouding. 

Wij vinden het al helemaal geweldig als je start met sporten en gezond eten. Wij houden niet van diëten en absoluut niet van het leggen van de focus op je gewicht. We leggen wel graag de focus op je gewoontes want die bepalen of je gezond bent (niet je gewicht). Kan het aanpassen van je gewoontes gewichtsverlies tot gevolg hebben? Natuurlijk. Maar het is eerder een gevolg dan een doel.

De sessies gaan door in onze studio in Antwerpen. Klapdorp 52, 2000 Antwerpen en ook online kan je gecoacht worden door ons.

Onze small group trainingen gaan momenteel door op maandag-, dinsdag-, woensdag-en donderdagavond of zaterdagochtend.
Personal training mag jij gewoon een uur naar keuze afspreken met je trainer, dit kan dus in de avond maar ook ochtend of overdag.
 

We starten altijd met een kennismakingsgesprek, zodat we je beter leren kennen.

Na je kennismakingsgesprek kan jij je inschrijven bij BIBI en beginnen we altijd met een opstartmaand, daarna kan je kiezen om door te stromen naar de groepstraining of personal training.