
Porties: 1 personen
calorieën: 67kcal
Ingrediënten
- 15 g prei
- 0,2 stuk ui
- 50 g erwten diepvries
- 150 ml water
- 2 g bouillon (gebruik bouillonpoeder of een bouillonblokje)
- 0,2 el margarine
- peper, zout
Instructies
- Snijd de ui en prei in grove stukken. De erwten moet je niet op voorhand ontdooien.
- Stoof de ui, prei en erwten aan in margarine zonder te kleuren. Overgiet met water, bouillon en laat 20 minuten koken.
- Mix de soep en kruid met peper, zout.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in een kookpot of in de microgolfoven.
Serveren: Serveer met crackers, toast of boterham.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.
Nutrition
energie: 67kcal | koolhydraten: 10g | eiwitten: 3g | vetten: 2g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 40mg | vezels: 3g | waarvan suiker: 4g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek