Eimuffin –

ontbijten om mee te nemen

Eimuffin

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 2 dagen
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 346kcal

Ingrediënten

  • 2 stuks eieren
  • 20 g zongedroogde tomaten
  • 2 sneden toastbrood
  • peper zout, verse peterselie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Snijd de zongedroogde tomaten en peterselie fijn. Leg deze in muffinvormpjes.
  • Kluts de eieren en kruid met peper en zout. Giet de eieren in de muffinvormpjes.
  • Bak de eimuffins in de oven voor 5 tot 10 minuten.
  • Serveer de eimuffins met 2 sneden brood.
Variatiemogelijkheden: Je kan de zongedroogde tomaten weglaten of vervangen door iets anders, voorbeeld gewone tomaten of spinazie.
Vegetarisch: Dit gerecht is vegetarisch.
Vegan: Vervang het ei door tofu.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Opwarmen in de oven of microgolfoven.

Nutrition

energie: 346kcal | koolhydraten: 40g | eiwitten: 21g | vetten: 12g | waarvan verzadigde vetzuren: 4g | natrium: 482mg | vezels: 5g | waarvan suiker: 11g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *