
Porties: 1 persoon
calorieën: 132kcal
Ingrediënten
- 15 g zelfrijzend bakmeel
- 7 g bruine suiker
- 0,1 stuk ei
- 7 g boter
- speculaaskruiden
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Laat de boter op kamertemperatuur komen of smelt kort in de microgolfoven zodat deze mals is.
- Meng alle ingrediënten.
- Neem een bakplaat en bekleed deze met bakpapier. Leg het deeg op de bakplaat en rol uit tot een dikte van ongeveer 1 cm.
- Plaats voor 30 minuten in een voorverwarmde oven tot de speculaas hard is geworden. Laat afkoelen en breek in stukken.
Variatiemogelijkheden: Maak meteen een grote portie. Doe het recept minstens maal tien.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Bewaren: Bewaar in een afgesloten bewaardoos.
Nutrition
energie: 132kcal | koolhydraten: 19g | eiwitten: 2g | vetten: 6g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 67mg | vezels: 1g | waarvan suiker: 7g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Add a Comment