Curry noedelsoep

Curry noedelsoep

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Bewaartijd: 4 dagen
Totale tijd: 25 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 93kcal

Ingrediënten

  • 60 g juliennegroenten
  • 150 ml water
  • 10 g rijstnoedels
  • 0,2 el olie
  • 2 g bouillon (gebruik bouillonpoeder of een bouillonblokje)
  • curry, peper, zout

Instructies

  • Stoof de jullienegroenten aan in olie. Overgiet met water, bouillon, curry kruiden en laat 10 minuten koken.
  • Voeg na 10 minuten rijstnoedels toe en laat deze gaar koken in de soep.
  • Kruid met peper, zout.
Variatiemogelijkheden: Je kan alle soorten bouillon gebruiken: gevogelte, groenten,…
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in een kookpot of in de microgolfoven.
Serveren: Serveer met crackers, toast of boterham.

Nutrition

energie: 93kcal | koolhydraten: 16g | eiwitten: 2g | vetten: 2g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 61mg | vezels: 2g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.