Couscous met spinazie en champignons

Couscous met spinazie en champignons

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 354kcal

Ingrediënten

  • 50 g parelcouscous
  • 100 g spinazie
  • 100 g champignon
  • 0,25 stuk ui
  • 2 g bouillon
  • 15 g parmezaan
  • 0,5 el margarine
  • peper, zout, ras el hanout

Instructies

  • Kook de parelcouscous gaar in bouillon. Snijd de champignons in 4 stukken en de ui in fijne blokjes.
  • Bak de ui, champignon en spinazie in margarine. Voeg op het laatste moment de gaar gekookte parelcouscous toe.
  • Smaak af met parmezaanse kaas en kruid met peper, zout en ras el hanout.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of kookpot.

Nutrition

energie: 354kcal | koolhydraten: 52g | eiwitten: 18g | vetten: 9g | waarvan verzadigde vetzuren: 3g | natrium: 391mg | vezels: 6g | waarvan suiker: 7g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.