Chiapudding carrot cake

Chiapudding carrot cake

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Porties: 1 persoon
calorieën: 366kcal

Ingrediënten

  • 30 g chiazaad
  • 75 g wortel
  • 15 g dadel
  • 150 ml haverdrink
  • 10 g kokosschilfers
  • kaneel, nootmuskaat, gember, kardemon

Instructies

  • Schil de wortelen en snijd in grove stukken. Haal de pitten uit de dadels en snijd in stukken.
  • Doe de wortelen, dadels, chiazaad, havermelk, kaneel, nootmuskaat, gember en kardemon in de blender en mix tot een gladde massa.
  • Zet de chiapudding in de koelkast en laat opstijven. Werk op de dag van opeten af met kokosschilfers.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.

Nutrition

energie: 366kcal | koolhydraten: 48g | eiwitten: 9g | vetten: 17g | waarvan verzadigde vetzuren: 7g | natrium: 132mg | vezels: 17g | waarvan suiker: 26g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.