
Porties: 1 personen
calorieën: 269kcal
Ingrediënten
- 50 g magere platte kaas
- 20 g ei
- 17,5 g suiker
- 7,5 g bloem
- 20 g diepvries frambozen
- 23 g kruimeldeeg
Instructies
- Haal de frambozen uit de diepvriezer en laat deze ontdooien
- Verwarm de oven voor op 170°C
- Bekleed een taartvorm met bakpapier en het kruimeldeeg
- Scheid het eigeel van het eiwit en houd het eiwit apart
- Klop het eigeel met de suiker tot een lichtgeel mengsel
- Voeg de bloem toe en als laatste de magere platte kaas
- Klop het eiwit op tot schuim en spatel dit onder het platte kaas mengsel
- Voeg als laatste de frambozen toe
- Giet het platte kaas – frambozenmengsel in de taartvorm
- Bak 45 – 60 minuten in de voorverwarmde oven
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Kies een ander vegan recept.
Bewaren: Bewaar in een afgesloten bewaardoor in de koelkast.
Serveren: Serveer koud.
Nutrition
energie: 269kcal | koolhydraten: 39g | eiwitten: 10g | vetten: 8g | waarvan verzadigde vetzuren: 3g | natrium: 141mg | vezels: 2g | waarvan suiker: 20g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek