
Porties: 1 personen
calorieën: 284kcal
Ingrediënten
- 50 g falafel
- 50 g witte kool
- 1 stuk wortel
- 15 g auberginespread vb. aoste
- 50 g naanbrood
Instructies
- Snijd de witte kool fijn en rasp de wortelen.
- Bak de falafel aan en warm het naanbrood op in de oven (bekijk de verpakking).
- Besmeer het naanbrood met de auberginespread. Beleg met witte kool, wortel en falafel.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Je kan dit gerecht volledig voorbereiden en opwarmen in de microfgolfoven.
Serveren: Serveer warm of koud.
Nutrition
energie: 284kcal | koolhydraten: 38g | eiwitten: 5g | vetten: 7g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 371mg | vezels: 6g | waarvan suiker: 5g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek