Brick stick

Brick stick

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 4 dagen
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 109kcal

Ingrediënten

  • 1 vel brickdeeg
  • 0,5 el pesto
  • 10 g olijven
  • 10 g zongedroogde tomaten

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Snijd de olijven en zongedroogde tomaten fijn.
  • Snijd het brickdeeg in vier stukken. Smeer dit in met groene pesto.
  • Bestrooi met olijven en zongedroogde tomaten. Rol het brick deeg op. Smeer het uiteinde in met groene pesto zodat dit mooi blijft dichtplakken.
  • Bak de brick stick 5 minuten in de oven.
Variatiemogelijkheden: Je kan de olijven en zongedroogde tomaten weglaten en enkel pesto gebruiken.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Gebruik vegan groene pesto.
Bewaren: Bewaar dit recept in de koelkast.

Nutrition

energie: 109kcal | koolhydraten: 12g | eiwitten: 3g | vetten: 6g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 322mg | vezels: 2g | waarvan suiker: 4g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.