Boke met eiersalade

Boke met eiersalade

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Bewaartijd: 5 dagen
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 475kcal

Ingrediënten

  • 2 stuk eieren
  • 3 stuk volkoren boterham
  • 1 stuk tomaat
  • 1 el mayonaise
  • peper zout

Instructies

  • Snijd de tomaat in fijne schijfjes.
  • Kook de eieren tot ze hard gekookt zijn (ongeveer 9 minuten).
  • Plet de hardgekookte eieren en meng deze met mayonaise.
  • Beleg de boterhammen met eiersalade en tomaat.
Variatiemogelijkheden: Je kan ook altijd zalm, tonijn of krab toevoegen aan de eiersalade.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Koop een vegan boterhamspread.
Bewaren: Bewaar de eiersalade en tomaten in de koelkast.

Nutrition

energie: 475kcal | koolhydraten: 50g | eiwitten: 23g | vetten: 20g | waarvan verzadigde vetzuren: 5g | natrium: 678mg | vezels: 5g | waarvan suiker: 9g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.