Bloemkool curry

Bloemkoolcurry

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 25 minuten
Porties: 1 Personen
calorieën: 601kcal

Ingrediënten

  • 200 g bloemkool
  • 60 g rijst
  • 25 g noten
  • 15 g rozijnen
  • 35 g rode curry
  • 50 g kokosmelk

Instructies

  • Snijd de bloemkool in roosjes en kook deze gaar.
  • Kook de rijst gaar.
  • Verwarm de kokosmelk en voeg de rode curry toe.
  • Giet de bloemkool af. Meng de bloemkool en de rijst onder de rode curry. Meng de rozijnen en noten onder het gerecht.
Vegetarisch: Dit gerecht is vegetarisch.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven.
Serveren: Serveer warm.
Invriezen: Dit gerecht kan je invriezen.

Nutrition

energie: 601kcal | koolhydraten: 81g | eiwitten: 14g | vetten: 27g | waarvan verzadigde vetzuren: 13g | natrium: 77mg | vezels: 9g | waarvan suiker: 6g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek

Tags: No tags

Comments are closed.