BIBI scan

In 60 minuten brengen wij je fysieke en mentale gezondheid in kaart. Je gaat naar huis met een persoonlijk stappenplan om je gezondheid op élk vlak te verbeteren.

Voor wie is onze BIBI scan?

Ben jij een vrouw die het diëten beu is? Die mentaal én fysiek in haar kracht wil staan? En voor wie gezondheid centraal staat? Dan is de BIBI scan jou op het lijf geschreven.

Gezond zijn, wat is dat eigenlijk?

Vroeger (en ook nu nog vaak, laten we eerlijk zijn) lag de focus vooral op BMI en gewicht om te bepalen of iemand gezond is. Maar gelukkig heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat er nog tal van andere factoren een belangrijke rol spelen.

En daar sluiten wij bij BIBI graag bij aan. Wij bekijken gezondheid op basis van onze 3 pijlers. 

Onze 3 pijlers

Voeding

Geen regels, geen verboden voeding, wel eten dat lekker, gemakkelijk en voedzaam is.

Beweging

Leer je lichaam kennen en ontdek hoe jij het kan trainen om de sterkste versie van jezelf te worden.

Zelfzorg

Jij leeft in een snelle maatschappij en vergeet waarschijnlijk jezelf te vaak. Wij helpen je richting meer zelfzorg en me-time!

Wat na de BIBI scan?

BIBI SCAN

Eerst kom je langs in Antwerpen en daar nemen we als het ware een scan van je fysieke en mentale gezondheid. 

We meten waar je vooruitgang kan boeken op onze 3 pijlers: voeding, beweging en zelfzorg. Wees gerust, we doen geen vetmeting en er komt geen weegschaal aan te pas. De proefjes zijn tof, laagdrempelig en een tikkeltje onverwacht!

Resultaten

Na de scan brengen we jouw resultaten op het vlak van voeding, beweging en zelfzorg heel gedetailleerd in kaart. Samen overlopen we ze en geven we de nodige toelichting. Zo krijg je meer inzicht in je huidige levensstijl. Op basis daarvan stellen we samen een persoonlijk stappenplan met concrete en haalbare actiepuntjes.

Na een uurtje wandel je naar buiten met een gedetailleerd overzicht van alle resultaten én een mini-stappenplan om meteen mee aan de slag te gaan. Geen drastische veranderingen, maar een persoonlijk plan van aanpak dat helemaal bij jou past.

Actieplan

Heb je het gevoel dat je na je BIBI scan meer begeleiding nodig hebt? Na de scan kan je je meteen inschrijven en opstarten bij BIBI.

We bieden verschillende formules:

  • 1-op-1 training 
  • groepstraining
  • voedingsbegeleiding

(Psst, je krijgt ook een cadeautje van ons om je te kickstarten!)

Alle informatie over onze formules vind je hier.

Waarom boekten anderen een scan?

“Na jaren de boodschap te krijgen: "De pijn is van de stress en je gaat daarmee moeten leren leven" wil ik graag mijn lichaam sterker maken. Hierdoor zou ik onder begeleiding willen sporten. Maar niet om te vermageren...nee, omdat ik me beter wil voelen. En wil aanvaarden wie ik ben... welke maat dat ook is.”

“Omwille van het ziek zijn ben ik ook redelijk wat bijgekomen. Ik probeer wel gezond en gevarieerd te koken maar na een zware shift is het vaak heel makkelijk om snel een afhaalmaaltijd te bestellen of gewoon een kom yoghurt met granola te nemen. Maar dit maakt mij niet gelukkig. Ik wil gezond leven en me terug fit voelen.”

Koop hier je BIBI scan

Klik op de knop en koop meteen je BIBI scan aan. Je krijgt daarna onmiddellijk toegang tot onze agenda om je scan in te plannen. Wij geloven in jou en dankzij deze scan zet jij het eerste stapje om ook weer in jezelf te geloven!

De BIBI scan vindt plaats op onze locatie BIBI Antwerpen, Klapdorp 52, 2000 Antwerpen.