Jij voelt je niet goed in je vel?

Alleen aan de slag gaan met gezonde voeding en sport is niet gemakkelijk! Je hebt een druk leven, je wil wel sporten, maar krijgt het niet ingepland, je wil wel gezond eten maar elke avond koken vergt zoveel energie,… Tijd voor verandering en daar gaan wij je bij helpen!

Herkenbaar?

Tijd om weer helemaal te stralen als vrouw!

Bij BIBI ga je...

Hoe dan?

Start met sport- en voedingsbegeleiding bij BIBI. Bekijk hieronder onze unieke formules op jouw maat.

Let's get
cosy

Kom 2 keer per week gezellig in groep sporten. Leer de andere dames van BIBI kennen en voel je snel thuis. Iedereen sport op zijn eigen niveau en toch in groep. Elke maand krijg je de kans om één leerrijke workshop rond voeding te volgen. De vier thema’s die aan bod komen zijn: “Hoe stoppen met diëten?”, “Hoe luisteren naar mijn lichaam?”, “Gezonde voeding, wat is dat?”, “Hoe ben ik efficiënt in de keuken?”

Best of both world's

Hou je van de gezelligheid van in groep zijn en heb je ook nood aan individuele begeleiding, dan is deze optie helemaal perfect voor jou! Naast 1u small group training en 1u personal training per week, krijg je ook individuele sessies voedingscoaching. Bovendien kan je alle workshops van Let’s get cosy mee volgen. 

Let's get personal

Heb je een drukke agenda, een specifieke nood (bv: blessure, je komt uit burn-out, je bent zwanger, net bevallen, je hebt allergiën, darmproblemen,…) of je wordt graag one-on-one gecoachet? Dan stippelen we een volledig gepersonaliseerd traject voor je uit en gaan we samen voor jouw doelen.

Dit is wat anderen zeggen

Klaar om je weer helemaal geweldig te voelen?

Kom dan sporten bij BIBI en stop met diëten. Geen zorgen meer over koken en gezond eten maar eindelijk meer tijd voor jezelf en je gezin?

Boek dan snel je gratis intakegesprek.

FAQ

SGT start al vanaf 159 euro per maand en PT vanaf 319 euro per maand.

Individuele voedingsbegeleiding start vanaf €160 per en groepsbegeleiding vanaf €50 per maand.

We geloven erin dat je lichaam en je mindset tijd nodig hebben om zich aan te passen aan nieuwe gewoontes. We gaan dus samen een engagement aan voor langere tijd! Je start altijd voor 4 maanden (je kan wel van abonnement wisselen in die tijd). Daarna is het maandelijks opzegbaar.

Tijdens Personal training sport je one-on-one met jouw coach. Er gaat extra aandacht naar blessure, speciale voorkeuren, noden die je hebt,… Bij Small Group Training train je in kleine groepjes van maximum 6 personen. Er wordt gecoacht op uitvoering maar minder op individuele doelstelling.

We merken vaak dat klanten wel wat oefeningen kennen, maar niet zeker zijn over de uitvoering. Tijdens personal training gaan we écht kijken hoe jouw lichaam beweegt. We doen een volledige assessement van je bewegingspatroon en gaan kijken welke spieren we gaan mobiliseren en welke we net sterker moeten maken zodat jij zonder pijn kan bewegen en gezond oud kan worden.

Katrien heeft een specialisatie (4 extra opleidingen) in pré- en post natale begeleiding. Zij helpt je dus heel graag verder voor, tijdens en na je zwangerschap.  

Uiteraard! Voor ondernemers is dit traject een vorm van burn-out preventie. Bovendien werken we ook aan jouw ergonomische werkhouding. 

Wij vinden het al helemaal geweldig als je start met sporten en gezond eten. Wij houden niet van diëten en absoluut niet van het leggen van de focus op je gewicht. We leggen wel graag de focus op je gewoontes want die bepalen of je gezond bent (niet je gewicht). Kan het aanpassen van je gewoontes gewichtsverlies tot gevolg hebben? Natuurlijk. Maar het is eerder een gevolg dan een doel.