"Bewegen en gezond eten?

Daar heb ik geen tijd voor!"

Klinkt deze uitspraak je bekend in de oren? Begrijpelijk! Als zelfstandig onderneemster of carrièretijger ben je de hele dag druk in de weer met je eigen business, je gezin, huishouden, … Hoewel je weet dat sporten en gezonde voeding belangrijk zijn, is het moeilijk om jezelf op de eerste plaats te zetten in de dagelijkse rompslomp. Zeker nu je zelf een zaak hebt en al je tijd opgaat naar ambitieuze projecten!

Waar halen andere vrouwelijke entrepreneurs op social media toch de tijd vandaan om voor zichzelf te zorgen? Wekelijkse sportsessies, elke dag een gezonde lunch en evenwichtig diner, weekends vol feestjes én voldoende me-time, … Van waar komt die energie?

Hé, je bent niet alleen!

BIBI, personal trainer en diëtiste, biedt een frisse blik op je sport- en eetpatroon.

Wij zetten je gezonde levensstijl sterk op de rails!

In de ideale wereld zou je 3 keer per week sporten en elke avond een gezonde maaltijd eten. Wat als we vertellen dat dit mogelijk is?

BIBI is gespecialiseerd in personal training en voedingsadvies, perfect afgestemd op je lichaam, persoonlijke doelstelling én bomvolle agenda. En goed nieuws, want het kost je maar 3 uur per week. Dat is 2 % van je totale werkweek, say what?

Een actieve, gezonde levensstijl? Met weinig tijd boek je een ongelofelijk resultaat:

Gezond eten en bewegen met BIBI? Zet je op de wachtlijst.

Dit is wat anderen zeggen

Jouw BIBI-traject met sport en evenwichtige voeding:
ontdek de BIBI FIT in 1-2-3 formule

1. Sport op eigen tempo

Wie meer beweegt, zit instant beter in haar vel. En daarvoor hoef je jezelf echt niet elke dag naar een overvolle fitnessruimte te slepen!

Spierkracht en conditie opbouwen in een aangenaam, begeleidend kader? Om je laagdrempelig in gang te krijgen, gaat Katrien samen met jou sporten. Gewoon in de ochtend of avond, lekker samen en vooral rustig opgebouwd.  

Jij krijgt…

  • 3 workouts van 30 minuten per week
  • Geen moeilijke of te zware sportoefeningen, gewoon stap voor stap
DSC_5625

2. Gezonde voeding: mealprep met een trendy twist

Elke avond koken, neemt veel tijd in beslag. Om nog maar te zwijgen van de afwas en opruim! Om je je kostbare tijd optimaal te benutten, begeleidt Hellen je om op 1 avond alle avondmaaltijden voor de rest van de week te koken. Geen fantasieloze porties kip, broccoli en rijst, wél een aantrekkelijke, smakelijke mealprep waarmee je eindeloos kan combineren! Hoe gemakkelijk is dat?

Je krijgt…

  • Iedere week 1 mealprep video waarmee je op 1,5 u. tijd het avondeten van de volledige werkweek klaarmaakt (incl. boodschappenlijstje, recepten)
  • Iedere week 1 video met de uitleg over alle ingrediënten
  • Makkelijke, voedzame en lekkere gerechten met eenvoudige ingrediënten

Motivatie

In tegenstelling tot dat peperdure fitnessabonnement dat je ooit probeerde, willen we écht vermijden dat je BIBI fit in 1-2-3 in de (virtuele) kast blijft liggen!

Daarom boosten we je pad naar een gezonde levensstijl met motiverende tips en tricks. Dat doen we in een veilige omgeving met allemaal andere ambitieuze, ondernemende vrouwen, zodat jij je als een vis in het water voelt.

  • mogelijkheid tot vragen stellen op ons online platform
  • toegang tot onze community om ervaringen te delen met anderen
DSC_5385

In vier weken naar een evenwichtige levensstijl? 

Gezond eten en sporten in Antwerpen? Gooi je leven om in 1-2-3

Batterij opgeladen

Eindelijk tijd voor jezelf, voor een workout, gezonde en lekkere maaltijden zonder extra zorgen. Je zou van minder opgeladen batterijen krijgen.

Relaxte avonden

Geniet dankzij je mealprep in de avond van het eten dat al klaar was en twijfel nooit meer of het gezond is of niet. Resultaat? Dubbel zoveel me-time en meer rust in je hoofd!

Minder zorgen

Niet meer nadenken over je gezonde maaltijden, je boodschappenlijstje, je workout,... Heerlijk!
Een rustig hoofd en een gezond lichaam, wat wil je nog meer?

0/Days
0/Hours
0/Mintues

FAQ

Voor 4 weken, betaal jij €179. Voor dat bedrag krijg jij een personal trainer in je woonkamer en een kok in je keuken die je stap voor stap door elke recept gidst. Je investeert in je rust, je energie, je kracht, maar vooral in jezelf! 

We starten altijd met een korte warm-up en gaan dan over tot krachttraining. Het belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat je sterker wordt maar dat je je lichaam écht leert kennen.
Katrien doet de oefeningen voor en geeft aan waarop je moet letten. 

 

Er zijn aparte video’s van de basisbewegingen waarin Katrien alles kei duidelijk uitlegt. Zo zal jij alle oefeningen helemaal correct uitvoeren. 

Nee hoor enkel je huisgenoten en huisdieren zien jou de workout doen?

Het protocol duurt 4 weken. We willen vermijden dat ons protocol in je (virtuele) kast blijft liggen en daarom krijg je na 4 weken nog 2 weken toegang tot alle informatie.

Ja hoor. Elk recept heeft een -vegetarische variant. In de kookvideo worden de recepten wel gewoon gemaakt maar de aanpassingen zijn eenvoudig en je kan ons altijd vragen stellen.

In principe is het belangrijk dat je je postnatale kine doorlopen hebt alvorens met dit programma te starten! Heb je interesse stuur dan even naar info@bibiantwerpen.be en we bekijken met plezier de mogelijkheden.

Uiteraard! Voor ondernemers is dit traject een vorm van burn-out preventie. Bovendien werken we ook aan jouw ergonomische werkhouding. 

De eerst’e vier weken zijn rustig opbouwende workouts. Iedereen start met die vier weken! Daarna hebben we een vervolgtraject. Dit zal goedkoper zijn zodat je je opgebouwde gewoontes gewoon verder kan onderhouden. Enkel als je deze 4 weken doorlopen hebt, kan je in het vervolgtraject starten. Je krijgt tijdens het traject alle informatie hierover. 

Op 1-2-3 in topvorm de werkweek door!

Samengevat:

Sport

3 korte workouts om de dag te beginnen of eindigen

Voeding

op 1 avond maak je alle avondmaaltijden klaar

Coaching

We coachen je samen naar een gezonde levensstijl

Praktische informatie

Start

08 februari 2021

Workouts

laagdrempelige workouts die je energie geven.

Koken

Elke vrijdag krijg je een video doorgestuurd

Coaching

Toegang tot onze community.