Bewegen en gezond eten?

Daar heb ik geen tijd voor!

Jij hebt een druk leven. Je bent de hele dag in de weer met je werk, gezin, huishouden, sociaal leven, hobby’s,… Je weet wel dat sporten en gezonde voeding belangrijk zijn, maar jezelf op de eerste plaats zetten is moeilijk in de dagelijkse rompslomp.

Waar halen andere vrouwen op social media toch de tijd vandaan om voor zichzelf te zorgen? Die wekelijkse sportmomenten, die voedzame maaltijden, waar halen ze de energie?

Hé, je bent niet alleen!

Wij willen je helpen....

In de ideale wereld zou je elke week 3 keer sporten en elke avond een gezonde maaltijd eten.

Wat als we vertellen dat dit mogelijk is! En goed nieuws want het kost je maar 3 uur per week (dat is 2% van je totale werkweek, say what?)

Met weinig tijd ga je ongeloofelijk veel resultaat boeken. 

Dit is wat anderen zeggen

Je krijgt dit...

Sport

Om je laagdrempelig in gang te krijgen, gaat Katrien samen met jou sporten. Gewoon in de ochtend of avond, lekker samen en vooral rustig opbouwend.

  • 3 workouts van 30 minuten per week 
  • geen moeilijke of te zware oefeningen, gewoon stap voor stap

Voeding

Iedere avond koken, neemt veel tijd in beslag (trouwens ook veel afwas en opruim). Daarom begeleidt Hellen jou om op 1 avond meteen alle avondmaaltijden voor de rest van de week te koken. Hoe gemakkelijk is dat?

  • iedere week 1 video waarmee je op 1,5u tijd het avondeten van de volledige werkweek klaarmaakt (incl. boodschappenlijstje, recepten)
  • iedere week 1 video met uitleg over alle ingrediënten
  • geen ingewikkelde gerechten met ingrediënten die je niet kent. Maar lekkere en voedzame recepten.

Motivatie

En we willen écht dat dit geen aankoop wordt die in de (virtuele) kast blijft liggen! Dus we houden je in gang met extra tips en tricks om je te motiveren. Dit in een veilige omgeving met allemaal andere druk bezette vrouwen.

  • exclusieve toegang aparte instagram account waar we dagelijks motiveren en inspireren! 


Dit alles gedurende 4 weken! 

Gooi in 1-2-3 je leven om

batterij opgeladen

Sta op, knal je workout. Wat een zalige start van de dag! De hele dag geniet je nog na van deze positieve vibe.

stressloze avonden

Geniet in de avond van het eten dat al klaar was en twijfel nooit meer of het gezond is of niet. Dubbel zoveel tijd om te relaxen en meer rust in je hoofd!

Meer structuur

Wij plannen je workout meteen voor jou! En ook over je eten moet je niet meer nadenken. Wat een heerlijkheid!

Ik doe mee

Je ontvangt 2 bonussen:

  • een pakket met mini bands, weekplanner en een set meal prep potjes
  • 20 euro korting
0/Days
0/Hours

FAQ

Voor 4 weken, betaal jij €159. Voor dat bedrag krijg jij een personal trainer in je woonkamer en een kok in je keuken die je stap voor stap door elke recept gidst. Je investeert in je rust, je energie, je kracht, maar vooral in jezelf! 

We starten altijd met een korte warm-up en gaan dan over tot krachttraining. Het belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat je sterker wordt maar dat je je lichaam écht leert kennen.
Katrien doet de oefeningen voor en geeft aan waarop je moet letten. 

Ons inschrijfsysteem zorgt ervoor dat jij alle workouts zeker gaat doen.

Er zijn aparte video’s van de basisbewegingen waarin Katrien alles kei duidelijk uitlegt. Zo zal jij alle oefeningen helemaal correct uitvoeren. 

Je ontvangt telkens na de workout een replay. Deze kan je dan nog altijd bekijken op een tijdstip dat voor jou beter past. 

Wij merken dat klanten workouts sneller gaan doen als deze zijn ingepland.

Nee hoor enkel je huisgenoten en huisdieren zien jou de workout doen?

Het protocol duurt 4 weken. We gebruiken een speciale software voor het pakket. Zolang wij deze software blijven gebruiken, blijf jij toegang hebben. Laat ons dus afspreken minstens 6 maanden en misschien wel levenslang.

Ja hoor. Elk recept heeft een vegan en vegetarische variant. In de kookvideo worden de recepten wel gewoon gemaakt maar de aanpassingen zijn eenvoudig en je kan ons altijd vragen stellen.

In principe is het belangrijk dat je je postnatale kine doorlopen hebt alvorens met dit programma te starten! Heb je interesse stuur dan even naar info@bibiantwerpen.be en we bekijken met plezier de mogelijkheden.

Uiteraard! Voor ondernemers is dit traject een vorm van burn-out preventie. Bovendien werken we ook aan jouw ergonomische werkhouding. 

De eerst’e vier weken zijn rustig opbouwende workouts. Iedereen start met die vier weken! Daarna hebben we een vervolgtraject. Dit zal goedkoper zijn zodat je je opgebouwde gewoontes gewoon verder kan onderhouden. Enkel als je deze 4 weken doorlopen hebt, kan je in het vervolgtraject starten. Je krijgt tijdens het traject alle informatie hierover. 

Op 1-2-3 in topvorm de werkweek door!

Samengevat:

Sport

3 korte workouts om de dag te beginnen of eindigen

Voeding

op 1 avond maak je alle avondmaaltijden klaar

Motivatie

dagelijks tips en tricks om voor jezelf te zorgen

Praktische informatie

Start

Februari 2021

Workouts

Inschrijftool zodat jij je workouts altijd inplant.

Koken

Elke vrijdag krijg je een video doorgestuurd

Motivatie

Maandag 16-11 toegang tot instagram groep