Personal trainer voor vrouwen Antwerpen
Personal trainer voor vrouwen Antwerpen

Tijd om je terug geweldig in je vel te voelen dankzij personal training in Antwerpen! 

Ben jij op zoek naar personal training in Antwerpen met een trainer die je wél begrijpt? Wil jij ook balans vinden en terug leren luisteren naar je lichaam? Zodat je je lichaam leert voeden vanuit  zelfliefde, van sporten leert genieten en het belangrijk vindt om ook een rustmoment in te plannen?

Welkom bij BIBI! 

Herken je jezelf?

 • je wil wel sporten maar het lukt niet 
 • je sport omdat je dan meer kan eten 
 • je voelt je niet gelukkig in je lichaam 
 • je hebt het gevoel dat je moet sporten 
 • je kan moeilijk genieten van sport zonder aan calorieën te denken
 • je ziet door het bos de bomen niet meer: hoeveel keer per week moet ik sporten, hoeveel oefeningen moet ik doen 
 • in de fitness voel je jezelf niet helemaal op je gemak 

Wil je graag...

 • vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken 
 • dat voor je lichaam zorgen een makkie wordt 
 • sporten omdat je ervan geniet en niet omdat het moet 
 • niet meer twijfelen over welke oefeningen  wel of niet goed voor je zijn
 • genieten van sport zonder aan calorieën te denken 
 • je fysiek en mentaal sterker voelen 
 • een community vrouwen om je heen die je ondersteunen 
 • het gevoel hebben dat je thuis komt bij ons in de studio

Dan is BIBI iets voor jou!

Wij hebben de oplossing voor jou.

Personal training

Sport je regelmatig, maar lukt het je niet om je doel te bereiken? Wil je sporten volgens een trainingsschema op maat? Heb je last van sportief uitstelgedrag en staan de excuses al klaar?

Stop! BIBI is jouw personal training studio in Antwerpen en helpt je graag deze sportperikelen één voor één te tackelen. Jouw trainingsschema is 100% afgestemd op jouw noden als vrouw en samen lopen, trainen en springen we jouw sportieve doelen achterna.  

Personal training in Antwerpen gezocht? Gevonden!

Starten aan een training is het moeilijkste. Wil je trainen om vet te verbranden of wil je een conditie opbouwen met een schema? BIBI kiest voor een totaalaanpak. Bij ons sport je om je goed te voelen in je vel. Aangezien we enkel met vrouwen werken, weten we goed waar de pijnpunten liggen en willen we vooral persoonlijk op maat trainen. Waar heb je nood aan vandaag? Wil je graag intensieve training of liever werken op ademhaling?

BIBI staat letterlijk en figuurlijk naast je en stuurt bij waar jij het wil. Dankzij individuele trainingssessies en een persoonlijk trainingsschema werken we op jouw tempo en blijf je gemotiveerd.

Personal trainer voor vrouwen Antwerpen
Personal trainer voor vrouwen Antwerpen

Small group training

Ben jij sneller gemotiveerd om in groep te sporten? Wil je wekelijks samen sporten met andere vrouwen in een kleine hechte groep? Op zoek naar een aangename en betaalbare training in groepsverband? Small group training voor starters én gevorderden?

BIBI is jouw persoonlijke sportcoach uit Antwerpen die gespecialiseerd is in small group training voor vrouwen. Ieder volgens haar niveau want ook in groep sta jij centraal!

Samen sporten met vrouwen? Yes, please!

Wil jij graag elke week uitkijken naar je trainingssessie? Top! BIBI richt haar pijlen op jou, want sport en plezier gaat bij ons hand in hand. Een groepstraining duurt gemiddeld 50 minuten. We gaan van start met een stevige warm-up en dankzij circuit training of een doorschuifsysteem, train je iedere spiergroep. Je geniet van een persoonlijke begeleiding met oefeningen volgens jouw niveau.

Lachen, bewegen, motiveren en ontspannen! De small group training bij BIBI voelt niet aan als afzien en toch krijgt je lichaam en conditie de boost die het nodig heeft.

Hoe gaan we te werk?

INTAKE

Tijdens een intakegesprek in de personal training studio in Antwerpen luisteren we naar jouw verhaal, stemmen we verwachtingen af en neem ik uitgebreid de tijd voor jouw bezorgdheden of vragen. Na een half uurtje hebben we elkaar beter leren kennen, weet je of het klikt (want dat is belangrijk samen aan de slag te gaan) .

PLAN OP JOUW MAAT

Op basis van de intake kunnen we dan ook bepalen welk traject het beste bij je past. Jouw persoonlijke en sportieve groei staan steeds centraal.

ACTIE

We starten met personal training of small group training in combinatie met meal preppen (membership of afhaalmaaltijden)

BALANS EN GELUK

Daar werken we samen naartoe. Zodat jij niet langer moet nadenken over eten en kan uitkijken en genieten naar je wekelijks sportmoment.

Persoonlijk trainingsschema voor vrouw Antwerpen

Klaar om te starten?

Kies de formule die het beste bij je past.

Personal training

vanaf € 319 per maand

Small group training

vanaf € 99 per maand