Starterspakket beweging

Beginners workout voor thuis, sporten met weinig tijd wanneer jij wil!

thuis sporten met weinig tijd

Op zoek naar een beginners workout zodat jij terug kan genieten van sporten?

Je kent het wel, je moest vroeger sporten op school maar vond het eigenlijk niet leuk. Daarna ging je wel eens naar een fitness, maar echt op je gemakt voelde je daar niet, “Voer ik de oefeningen wel goed uit?”, “zit iedereen nu naar mij te kijken?”. Dan maar eens start to run proberen.

Je weet wel dat sporten je goed en fit laat voelen, het geeft je bovendien energie maar volhouden is moeilijk als je het niet echt leuk vindt. Herkenbaar?

Tijd voor verandering! BIBI zorgt ervoor dat jij graag gaat sporten met beginners workout en je helemaal geweldig gaat voelen. Lekker van thuis of waar je ook bent. Je gaat met een minimale tijdsbesteding een maximaal resultaat boeken met een personal trainer aan je zijde.

Personal trainer voor vrouwen Antwerpen

Een personal trainer, iets voor mij?

JA graag als jij:

Waar leer jij eigenlijk sporten? Op school, je ouders, de plaatselijke sportclub,…

Niemand legt je eigenlijk uit hoe je moet bewegen. Vaak krijg je les door mensen die hier ook niet voor opgeleid zijn. Een personal trainer wel, zij volgen hiervoor een opleiding met anatomie… en beschikken over de juiste kennis om jouw niet alleen tijdens het sporten maar ook in het dagelijks leven beter te laten bewegen.

Wil jij je helemaal geweldig in je vel voelen?

Daar helpen wij je graag bij!
Hoe?

  • Workouts: je krijgt 12 beginners workouts van 30 minuten
  • Beweegpatronen: oefeningen correct uitvoeren is belangrijk om blessures te voorkomen en de juiste spiergroep te trainen. Je krijgt toegang tot video’s waarin de belangrijkste beweegpatronen stap voor stap worden uitgelegd.
  • Mini bands: om je trainingen up te spicen krijg je een set mini bands, hierdoor kan je de 12 workouts opbouwen en blijven herhalen.
  • Personal trainer: al het materiaal is uitgewerkt door Katrien, gecertificeerd personal trainer gespecialiseerd in vrouwen.
  • 1 tot 3 maanden sportplezier: je sport op eigen tempo dus je hebt voor 1 tot 3 maanden workouts (afhankelijk hoeveel workouts per week je doet)

Benieuwd naar onze video's? Kijk een stukje mee

Beweegvideo’s

Oefeningen correct uitvoeren? Dat leer je tijdens deze beweegvideo’s. We laten je een kort fragment zien.

Workouts 

Deze video laat je 5 minuten van een BIBI workout zien. Normaal duurt deze 30 minuten.

Dit is wat anderen zeggen...

5/5

Sporten waar en wanneer je wil met een personal trainer aan je zijde! Yes please!

Je moet geen uren in de fitness staan om sportief te zijn. Een workout van 30 minuten zal je ook serieus doen zweten. Je hoeft je niet te verplaatsen dus je bent echt maar 30 minuten kwijt aan sporten.

en dat voor maar €79 (inclusief een set mini bands t.w.v. €29)

Voor maar €79 krijg je super veel waarde

Je krijgt dit

  • 12 workouts
  • 4 beweegpatronen 
  • een set minibands (t.w.v. €29)
  • meteen toegang tot ons online platform
  • een top coach die de volledige workout meedoet
beginners workout
beginners workout

Wie doet er met jou binnenkort workouts?

Hi, ik ben Katrien

Na een jaar studeren in Argentinië en vele kilo’s extra, voelde ik me niet meer goed in mijn vel.

Ik ging extreem sporten, volgde voedingsschema’s en telde calorieën. Mijn buikspieren waren zichtbaar, maar was ik nu zoveel gelukkiger?

ABSOLUUT NIET! Het werd mijn doel om vrouwen te begeleiden naar geluk en niet langer naar een bepaald lichaam of schoonheidsideaal.

Na mijn master orthopedagogiek specialiseerde mij als personal trainer en werd een krak in coachen van vrouwen naar een fysiek, maar vooral mentaal sterkere versie van zichzelf.

Nog vragen? Bekijk hieronder onze FAQ

We starten altijd met een korte warm-up en gaan dan over tot krachttraining. Het belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat je sterker wordt én dat je je lichaam écht leert kennen.
Katrien doet de oefeningen voor en geeft aan waarop je moet letten. 

Er zijn aparte video’s van de basisbewegingen waarin Katrien alles kei duidelijk uitlegt. Zo zal jij alle oefeningen helemaal correct uitvoeren. Geraak je er echt niet uit? Dan mag je altijd een video naar Katrien sturen met je uitvoering zodat ze gericht feedback kan geven.

In principe is het belangrijk dat je je postnatale kine doorlopen hebt alvorens met dit programma te starten! Heb je interesse stuur dan even naar info@bibiantwerpen.be en we bekijken met plezier de mogelijkheden.

Ja hoor, je ontvangt na aankoop meteen een factuur via mail.