Bananenbrood –

Bananenbrood

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 40 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 50 minuten
Porties: 1 perosnen
calorieën: 436kcal

Ingrediënten

  • 1 stuk banaan
  • 50 g havervlokken
  • 1 stuk eieren
  • 10 g dadels
  • 10 g rozijn
  • 2 g bakpoeder

Instructies

  • Schil de banaan. Doe de banaan, havermout, ei, bakpoeder en dadels in een kom. Mix alles goed. Voeg op het einde de rozijnen toe.
  • Giet het beslag in de bakvorm en plaats voor 30 tot 45 minuten in een oven op 180°C.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Vervang het ei door een vegan alternatief.
Bewaren: Bewaar in een goed afsluitbare pot in de koelkast.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 436kcal | koolhydraten: 80g | eiwitten: 15g | vetten: 9g | waarvan verzadigde vetzuren: 2g | natrium: 290mg | vezels: 10g | waarvan suiker: 23g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *