
Porties: 1 perosnen
calorieën: 436kcal
Ingrediënten
- 1 stuk banaan
- 50 g havervlokken
- 1 stuk eieren
- 10 g dadels
- 10 g rozijn
- 2 g bakpoeder
Instructies
- Schil de banaan. Doe de banaan, havermout, ei, bakpoeder en dadels in een kom. Mix alles goed. Voeg op het einde de rozijnen toe.
- Giet het beslag in de bakvorm en plaats voor 30 tot 45 minuten in een oven op 180°C.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Vervang het ei door een vegan alternatief.
Bewaren: Bewaar in een goed afsluitbare pot in de koelkast.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.
Nutrition
energie: 436kcal | koolhydraten: 80g | eiwitten: 15g | vetten: 9g | waarvan verzadigde vetzuren: 2g | natrium: 290mg | vezels: 10g | waarvan suiker: 23g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Add a Comment