
Porties: 1 personen
calorieën: 366kcal
Ingrediënten
- 1 stuk bagel
- 50 g tonijn in blik op eigen nat
- 50 g veldsla
- 0,5 stuk rode ui
- 25 g platte kaas
- 1 el balsamicoazijn
- peper zout, peterselie
Instructies
- Snijd de rode ui in fijne ringen en bak aan in balsamico azijn.
- Haal de tonijn uit het vocht. Meng de tonijn met platte kaas en kruid met peper, zout en peterselie.
- Verwarm de bagel in de oven of broodrooster. Beleg met tonijn, veldsla en rode ui.
Vegetarisch: Vervang de tonijn door een vegetarisch alternatief.
Vegan: Vervang de tonijn en platte kaas door een vegan alternatief.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm enkel de bagel op in de oven.
Serveren: Werk de bagel af op het moment van opeten. Bewaar de rode ui, tonijn, en sla apart in de koelkast.
Nutrition
energie: 366kcal | koolhydraten: 61g | eiwitten: 23g | vetten: 3g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 699mg | vezels: 3g | waarvan suiker: 2g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek