Bagel met tonijn

Bagel met tonijn

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 25 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 366kcal

Ingrediënten

  • 1 stuk bagel
  • 50 g tonijn in blik op eigen nat
  • 50 g veldsla
  • 0,5 stuk rode ui
  • 25 g platte kaas
  • 1 el balsamicoazijn
  • peper zout, peterselie

Instructies

  • Snijd de rode ui in fijne ringen en bak aan in balsamico azijn.
  • Haal de tonijn uit het vocht. Meng de tonijn met platte kaas en kruid met peper, zout en peterselie.
  • Verwarm de bagel in de oven of broodrooster. Beleg met tonijn, veldsla en rode ui.
Vegetarisch: Vervang de tonijn door een vegetarisch alternatief.
Vegan: Vervang de tonijn en platte kaas door een vegan alternatief.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm enkel de bagel op in de oven.
Serveren: Werk de bagel af op het moment van opeten. Bewaar de rode ui, tonijn, en sla apart in de koelkast.

Nutrition

energie: 366kcal | koolhydraten: 61g | eiwitten: 23g | vetten: 3g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 699mg | vezels: 3g | waarvan suiker: 2g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek

Tags: No tags

Comments are closed.