Bagel met hummus

Bagel met hummus

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Bewaartijd: 5 dagen
Totale tijd: 15 minuten
calorieën: 438kcal

Ingrediënten

  • 1 stuk bagel
  • 100 g geroosterde paprika in bokaal
  • 0,25 stuk granaatappel

Hummus

  • 60 g kikkererwten
  • 0,25 stuk citroen
  • 1 el sesampasta tahin
  • 0,25 teentje look
  • 1 el olie
  • paprikapoeder, peper, zout

Instructies

  • Doe alle ingrediënten voor de hummus in een kom en mix tot een gladde massa (dit kan ook in de blender). Is de hummus niet vochtig genoeg voeg dan extra citroensoep, tahin en/of olie toe. Kruid met peper, zout en paprikapoeder.
  • Snijd de granaatappel in twee en haal de de pitjes eruit. Doe dit in een potje. Snijd de geroosterde paprika in fijne stukken.
  • Bak de bagel à la minute af en beleg ook op het moment dat je deze gaat opeten met hummus, granaatappel en geroostere paprika.
Vegetarisch: Dit gerecht is vegetarisch.
Bewaren: Bewaar de hummus, granaatappel in de koelkast.
Opwarmen: Warm de bagel even op in de oven zoals vermeld op de verpakking.
Serveren: Serveer koud.

Nutrition

energie: 438kcal | koolhydraten: 58g | eiwitten: 13g | vetten: 18g | waarvan verzadigde vetzuren: 2g | natrium: 496mg | vezels: 9g | waarvan suiker: 11g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.