
Porties: 1 personen
calorieën: 74kcal
Ingrediënten
- 35 g avocado diepvries
- 0,1 stuk ui
- 35 g courgette diepvries
- 15 g prei
- 175 ml water
- 2 g bouillon (gebruik bouillonpoeder of een bouillonblokje)
- 0,2 el margarine
- peper, zout, cayennepeper
Instructies
- Snijd de ui en prei in grove stukken.
- Stoof de ui, prei, courgette en avocado aan in margarine zonder te kleuren. Overgiet met water, bouillon en laat 10 minuten koken.
- Mix de soep en kruid met peper, zout en cayennepeper
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in een kookpot of in de microgolfoven.
Serveren: Serveer met crackers, toast of boterham.
Nutrition
energie: 74kcal | koolhydraten: 7g | eiwitten: 1g | vetten: 5g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 27mg | vezels: 3g | waarvan suiker: 2g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek