Asperges à la flamande

Asperges à la flamande

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Bewaartijd: 0 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 513kcal

Ingrediënten

  • 200 g witte asperges
  • 3 stuk eieren
  • 20 g boter
  • 150 g aardappel
  • peper zout, verse peterselie

Instructies

  • Schil de asperges en kook ze gaar in 15 tot 20 minuten.
  • Schil de aardappelen en kook ze 20 minuten.
  • Kook de eieren 9 minuten tot ze hardgekookt zijn. Spoel ze af onder koud water.
  • Smelt de boter.
  • Pel de eieren en prak ze fijn met een vork. Hak de peterselie fijn.
  • Schik de asperges op een bord, strooi het ei en de gehakte peterselie erover. Werk af met gesmolten boter.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Gebruik tofu als alternatief voor eieren en margarine in plaats van boter.
Bewaren: Dit recept kan je niet bewaren.

Nutrition

energie: 513kcal | koolhydraten: 35g | eiwitten: 26g | vetten: 31g | waarvan verzadigde vetzuren: 15g | natrium: 369mg | vezels: 8g | waarvan suiker: 6g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.