
Porties: 1 personen
calorieën: 513kcal
Ingrediënten
- 200 g witte asperges
- 3 stuk eieren
- 20 g boter
- 150 g aardappel
- peper zout, verse peterselie
Instructies
- Schil de asperges en kook ze gaar in 15 tot 20 minuten.
- Schil de aardappelen en kook ze 20 minuten.
- Kook de eieren 9 minuten tot ze hardgekookt zijn. Spoel ze af onder koud water.
- Smelt de boter.
- Pel de eieren en prak ze fijn met een vork. Hak de peterselie fijn.
- Schik de asperges op een bord, strooi het ei en de gehakte peterselie erover. Werk af met gesmolten boter.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Gebruik tofu als alternatief voor eieren en margarine in plaats van boter.
Bewaren: Dit recept kan je niet bewaren.
Nutrition
energie: 513kcal | koolhydraten: 35g | eiwitten: 26g | vetten: 31g | waarvan verzadigde vetzuren: 15g | natrium: 369mg | vezels: 8g | waarvan suiker: 6g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek