
Porties: 1 personen
calorieën: 45kcal
Ingrediënten
- 0,2 stuk ui
- 15 g prei
- 50 g witte asperges
- 10 g aardappel
- 150 ml water
- 2 g bouillon (gebruik bouillonpoeder of een bouillonblokje)
- 0,2 el margarine
- peper, zout
Instructies
- Snijd de ui en prei in grove stukken. Schil de asperges en snijd ze grof. Schil de aardappel.
- Stoof de ui, prei en asperges aan in margarine zonder te kleuren. Overgiet met water, bouillon en laat 10 minuten koken.
- Mix de soep en kruid met peper, zout.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in een kookpot of in de microgolfoven.
Serveren: Serveer met crackers, toast of boterham.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.
Nutrition
energie: 45kcal | koolhydraten: 7g | eiwitten: 2g | vetten: 2g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 39mg | vezels: 1g | waarvan suiker: 2g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek