Appelflap

Appelflap

calorieën: 200kcal

Ingrediënten

  • 34 g brickdeeg
  • 1 stuk appel
  • 10 g rozijnen
  • 0,5 el olie
  • kaneel

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Schil de appel en snijd in blokjes. Kruid met kaneel en zet 5 minuten in de microgolfoven tot de appel zacht is geworden.
  • Neem een vel filodeeg en leg hierop de appel. Bestrooi met kaneel en rozijnen.
  • Vouw flapjes van het filodeeg en bestrijk met olie.
  • Bak de appelflapjes 5 minuten in een voorverwarmde oven.

Nutrition

energie: 200kcal | koolhydraten: 37g | eiwitten: 2g | vetten: 5g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 3mg | vezels: 2g | waarvan suiker: 7g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.