
Porties: 1 personen
calorieën: 41kcal
Ingrediënten
- 0,1 stuk ui
- 15 g prei
- 50 g andijvie
- 10 g aardappel
- 125 ml water
- 2 g bouillon (gebruik bouillonpoeder of een bouillonblokje)
- 0,2 el margarine
- peper, zout
Instructies
- Snijd de ui en prei in grove stukken. Schil de aardappel en snijd hem in acht.
- Pluk de bladeren van de andijvie en verwijder de harde kern. Was de bladeren goed en snijd ze grof.
- Stoof de ui en prei aan in margarine zonder te kleuren. Overgiet met water, bouillon en voeg de andijvie en aardappel toe. Laat 10 minuten koken.
- Mix de soep en kruid met peper, zout.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in een kookpot of in de microgolfoven.
Serveren: Serveer met crackers, toast of boterham.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.
Nutrition
energie: 41kcal | koolhydraten: 6g | eiwitten: 1g | vetten: 2g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 48mg | vezels: 2g | waarvan suiker: 1g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek