Personal trainer voor vrouwen Antwerpen
Diëtiste Antwerpen

Onze missie

Als diëtiste uit Antwerpen (Hellen) en personal trainer uit de Kempen (Katrien) hebben we er beide onze missie van gemaakt om vrouwen te helpen bij hun dagelijkse zoektocht naar een evenwichtigere levensstijl. Waarom zouden we onze specialisaties niet combineren? Zo stampten we in 2020 BIBI uit de grond: een concept op maat van moderne vrouwen wiens schema altijd een beetje overloopt.

Bijna elke vrouw ervaart vandaag dezelfde druk: ze wil haar job, gezin en sociaal leven combineren met een gezonde en actieve levensstijl. Maar dat blijkt in de praktijk best lastig. BIBI maakt alles rond een gezonde levensstijl hapklaar: van menu-inspiratie tot toegankelijke sportsessies (on- of offline). En dat alles in een gezellig kader waar vrouwen zich helemaal thuis kunnen voelen. Bovendien streven we bij BIBI geen onrealistisch ideaalbeeld na, maar focussen we op je goed, gezond en fit voelen.

De kernwaarden van BIBI?
Vertrouwen, begrip, sportief genot en gezonde balans.

Personal Trainer Antwerpen

We dromen samen van een wereld waar elke vrouw zich goed in haar vel voelt. Waar je als vrouw de motivatie vindt in de liefde voor jezelf om voor je lichaam te zorgen. 

Wil jij dat ook? Kom dan zeker eens langs, dan drinken we gezellig samen iets en bekijken we welke formule het beste bij je past.

Liefs

Alone we are STRONG, together we are STRONGER

 

 

 

 

 

 

 

 

Hellen

Diëtiste in Antwerpen

Als voedingscoach wil ik vrouwen helpen en mee zoeken naar gezonde gewoontes die passen in je huidige levensstijl. Lekker eten in combinatie met genieten is het uitgangspunt. Net omdat ik merkte dat het “lekkere” vaak wegvalt zodra het over “gezond” gaat, besloot ik naast mijn diploma van diëtist, een opleiding tot kok te volgen.

Door het begeleiden van vrouwen in het vinden van een gezond voedingspatroon viel er mij iets op. Namelijk tijd, iedereen wil wel graag elke dag gezond eten maar door tijdsgebrek is dit niet altijd mogelijk. En het is niet altijd de tijd maar ook de goesting. Na een lange dag werken, in de file staan, in de regen fietsen,… heb je gewoon niet altijd de fut om ook nog eens gezond te koken. Daarom specialiseerde ik mij in mealpreppen (het op één moment bereiden van maaltijden die je op een later tijdstip kan opeten). Zo krijg je meer vrije tijd omdat die je kan besteden aan je kinderen, partner, hobby… minder stress en meer plezier gegarandeerd.

Wil je graag starten met meal preppen dankzij jouw dietiste in Antwerpen?

 

 

 

 

 

 

 

 

Katrien

Na een jaar in Argentinië wonen en vele kilo’s extra, voelde ik me niet meer goed in mijn vel. Ik ging extreem sporten, volgde voedingsschema’s en telde calorieën. Mijn buikspieren waren zichtbaar, maar was ik nu zoveel gelukkiger? Absoluut niet. Het werd mijn doel om vrouwen te begeleiden naar geluk en niet langer naar een bepaald lichaam of schoonheidsideaal. 

Ik sta als personal trainer voor, naast en achter mijn klanten. Voor iedere trainingssessie, maak ik tijd voor een gesprekje: Hoe gaat het? Hoe voel je je vandaag? Elke training opnieuw bouw ik rustig op. Want het gaat erom dat we vooruitgang maken maar wel op jouw tempo en ritme. Kom je gestrest binnen voor je sessie? Dan is het mijn missie om je met een brede glimlach en een goed gevoel naar huis te laten gaan, ongeacht of dit door een zware conditietraining, mobilisatieoefeningen of door een relaxatiesessie bereikt wordt. Jouw fysieke én mentale gezondheid staat altijd voorop.

Start je graag met een laagdrempelig sportsessie?

Het BIBI team ontvangt je in Antwerpen!

dietiste Antwerpen

Hellen

diëtiste
zaakvoerder

diëtiste uit Antwerpen en kok in opleiding, met een achtergrond in voedselveiligheid. Ze maakte van haar passie voor evenwichtige voeding en mealpreppen haar beroep. Hellen is een echt familiemens en houdt van gezellig samen zijn met vrienden. Daarnaast gaat ze graag uiteten met haar partner.

Personal trainer Antwerpen

Katrien

personal trainer
zaakvoerder

orthopedagoog van opleiding, personal trainer in hart en nieren. Katrien coacht jou vlot naar elk doel en zorgt er met liefdevolle hand voor dat jij weer straalt en je helemaal top in je vel voelt. Haar specialiteit? Pre- en postnatale begeleiding en werken naar meer zelfvertrouwen.

3

Kathleen

personal trainer
-

ergotherapeut met een extra bachelor sport en beweging op zak en een grote passie voor personal training. Kathleen zorgt er samen met jou voor dat je verantwoord en duurzaam kan bewegen, zonder pijn. Daarnaast kan je voor een leuk gesprek en de nodige dosis humor bij haar terecht.