BiBi-095
Diëtiste Antwerpen

Een diëtiste en personal trainer met een positieve mindset? Hellen en Katrien, nice to meet you!

Als diëtiste uit Antwerpen (Hellen) en personal trainer uit de Kempen (Katrien) hebben we er onze missie van gemaakt om drukbezette vrouwen te helpen bij hun dagelijkse zoektocht naar een evenwichtige levensstijl. Waarom zouden we onze specialisaties niet combineren? Zo stampten we in 2020 BIBI uit de grond: een concept op maat van moderne vrouwen van wie het schema altijd een beetje overloopt.

Samen bouwen aan een gebalanceerde, gezonde levensstijl 

Bijna elke drukbezette vrouw ervaart vandaag dezelfde druk: hoe kan je je job, gezin en sociaal leven combineren met een gezonde en actieve levensstijl? Mooi in theorie, maar best lastig te vertalen naar de praktijk! 

BIBI maakt alles rond een gezonde levensstijl hapklaar: van menu-inspiratie tot toegankelijke sportsessies, zowel on- als offline. En dat in een gezellig kader, pal in het hartje van Antwerpen, waar vrouwen zich helemaal thuis voelen. Bovendien streven we bij BIBI geen onrealistisch ideaalbeeld na, maar focussen we op een goed, gezond en fit gevoel. Believe in you, like we do!.

Diëtiste en personal trainer

De kernwaarden van BIBI, personal trainer en diëtiste in Antwerpen?

Vertrouwen, begrip, sportief genot en gezonde balans. Jouw levensstijl? Ons startpunt. Jouw doel? Ons speerpunt. Door te luisteren naar je lichaam en mee te denken, stemmen we onze gezondheidstips naadloos af op je job, je gezin, je carrière en persoonlijke prioriteiten. Zo biedt BIBI sport- en voedingsadvies 100 % op maat, van eerste kennismaking tot custom made vervolgtraject. 

Benieuwd wat BIBI voor jou kan betekenen?

Personal trainer en diëtiste Antwerpen

Als ervaren personal trainer en diëtiste vinden we het belangrijk om de juiste balans te houden. Zo combineren we lekkere, haalbare voedingstips met een persoonlijk sportschema, volledig afgestemd op jouw lichaam. Onze droom? Een wereld waarin elke vrouw zich goed en energiek voelt, beweegt met plezier en eet met smaak. Waar je als vrouw de motivatie vindt in de liefde voor jezelf om voor je lichaam te zorgen. 

Goed in je vel met een personal trainer en diëtiste? Kom gerust langs in onze studio in Antwerpen. We bespreken de opties en formules bij een lekkere kop koffie of thee.

Liefs

Hellen & Katrien

Alone we are STRONG, together we are STRONGER

Hellen

Als voedingscoach wil ik vrouwen helpen en mee zoeken naar gezonde gewoontes die passen in je huidige levensstijl. Lekker eten in combinatie met genieten is het uitgangspunt. Net omdat ik merkte dat het “lekkere” vaak wegvalt zodra het over “gezond” gaat, besloot ik naast mijn diploma van diëtist, een opleiding tot kok te volgen.

Door het begeleiden van vrouwen in het vinden van een gezond voedingspatroon viel er mij iets op. Namelijk tijd, iedereen wil wel graag elke dag gezond eten maar door tijdsgebrek is dit niet altijd mogelijk. En het is niet altijd de tijd maar ook de goesting. Na een lange dag werken, in de file staan, in de regen fietsen,… heb je gewoon niet altijd de fut om ook nog eens gezond te koken. Daarom specialiseerde ik mij in mealpreppen (het op één moment bereiden van maaltijden die je op een later tijdstip kan opeten). Zo krijg je meer vrije tijd die je kan besteden aan je kinderen, partner, hobby… minder stress en meer plezier gegarandeerd.

Wil je graag starten met meal preppen dankzij jouw dietiste in Antwerpen?

Bewegen en gezond eten

Katrien

Na een jaar in Argentinië wonen en vele kilo’s extra, voelde ik me niet meer goed in mijn vel. Ik ging extreem sporten, volgde voedingsschema’s en telde calorieën. Mijn buikspieren waren zichtbaar, maar was ik nu zoveel gelukkiger? Absoluut niet. Het werd mijn doel om vrouwen te begeleiden naar geluk en niet langer naar een bepaald lichaam of schoonheidsideaal. 

Ik sta als personal trainer voor, naast en achter mijn klanten. Voor iedere trainingssessie, maak ik tijd voor een gesprekje: Hoe gaat het? Hoe voel je je vandaag? Elke training opnieuw bouw ik rustig op. Want het gaat erom dat we vooruitgang maken maar wel op jouw tempo en ritme. Kom je gestrest binnen voor je sessie? Dan is het mijn missie om je met een brede glimlach en een goed gevoel naar huis te laten gaan, ongeacht of dit door een zware conditietraining, mobilisatieoefeningen of door een relaxatiesessie bereikt wordt. Jouw fysieke én mentale gezondheid staat altijd voorop.

Start je graag met een laagdrempelig sportsessie?

Het BIBI team ontvangt je in Antwerpen!

BiBi-145

Hellen

diëtiste
zaakvoerder

Diëtiste uit Antwerpen en kok in opleiding, met een achtergrond in voedselveiligheid. Ze maakte van haar passie voor evenwichtige voeding en mealpreppen haar beroep. Hellen is een echt familiemens en houdt van gezellig samen zijn met vrienden. Daarnaast gaat ze graag uiteten met haar partner.

BiBi-142

Katrien

personal trainer
zaakvoerder

Orthopedagoog van opleiding, personal trainer in hart en nieren. Katrien coacht jou vlot naar elk doel en zorgt er met liefdevolle hand voor dat jij weer straalt en je helemaal top in je vel voelt. Haar specialiteit? Pre- en postnatale begeleiding en werken naar meer zelfvertrouwen.

BiBi-140

Anke

personal trainer

Studeerde af aan de Bachelor Sport en Bewegen. Ze deed reeds ervaring op als beweegtherapeut binnen de psychische gezondheidszorg. Als personal coach wilt anke er graag voor zorgen dat jij het plezier terug vindt in bewegen en sporten. Sporten omdat JIJ het leuk vindt en niet omdat het moet voor het perfecte maatje.

DSC00040

Merel

personal trainer

Studeerde af als Physical Trainer en ruilde haar bureaujob in voor een volledig nieuw avontuur. Met al haar enthousiasme en passie voor sport helpt ze stress een kopje kleiner te maken en wilt ze ervoor zorgen dat jij terug helemaal van jezelf houdt.

Foto lauran

Lauren

personal trainer

Studeerde af als NASM Personal Trainer en voedingscoach en startte in 2021 als zelfstandige.
Als coach wil ze je op weg helpen naar een gezond en energiek leven. Ze deelt met plezier haar kennis en ervaringen over gezonde voeding, beweging en mindset en helpt je deze kennis stap voor stap toe te passen.